6 LUNI DE REZIST

BLOG ENTRY #2

31 01 2017 - Ziua 1


Acum ca v-ati adus aminte cum a inceput protestul, este timpul sa trecem la prezent. Azi tocmai ce s-a terminat ziua ce marca

6 LUNI DE REZIST

6 luni in care cativa dintre noi au stat in strada si i-au aratat lui Dragnea ca mustacioara lui nu va scapa cu Ordonanta 13 de puscarie ...

6 luni in care multi au fost amendati abuziv de jandarmi ... jandarmi care mai mult ca sigur au comis abuz in serviciu ... 

6 luni in care Dragnea si Tariceanu au fost tinuti in sah de catre tine ... 

Poti acum, azi, 31 Iulie 2017, sa le spui copiilor tai ca si tu "ai fost acolo" ... asta daca ai fost, bineinteles ... multi au stat acasa si s-au uitat la posturi gen Antena 1 si Antena 3 ... Pa pagina lor de Facebook Antena1 se vede clar ca sunt peste 1 milion de persoane care urmaresc "cu inima la gura" presupusele minciuni ale lui Mircea Badea. 

Nu mai tii minte care Mircea Badea? Hai sa dam share la o poza gasita pe internet ...

6 luni de rezist cu Mircea Badea

Sursa: Instagram Costin Cercel

Hai sa facem o mica recapitulare:

  1. Am iesit in numar mare, ~600,000 si l-am facut pe Dragnea sa dea "directive" sa nu se mai implineasca "ordonanta 13"
  2. Am ramas foarte putini, mai putin de 100, si ca rezultat Dorneanu a spus ca este okay sa nu mai fie abuz in serviciu, dand iar voie lui Dragnea sa mai incerce "ordonanta 13" 
  3. Am fost mandria Europei atunci cand am iesit in strada - pardon, a presei libere din Europa - cand am iesit si am stopat ordonanta 13 (in tari ca Anglia, presa ordonata guvernului a zis ca am iesit in strada pentru Halep sau alte te miri ce)
  4. Acum suntem la cateva discutii si eforturi distanta, eforturi care daca ne-ar vedea iar iesind zilnic in numar de 500 000 +, am reusi sa scapam de Dragnea & Company. 

Hai sa facem Romania o tara mai frumoasa pentru copii nostri. Eu ma ocup de partea cu internetul si marketing digital. Va mai si invat ce drepturi avem.


DISTRIBUIE  SI TU